Tecrübeli isim Yunus Kaan Kısaca Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor.

Tecrübeli isim Yunus Kaan Kısaca Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor.

Tecrübeli isim Yunus Kaan Kısaca çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ak Parti Teşkilatlarında 17 yıl boyunca zor dönemlerde görev alan ve tüm zorluklara rağmen başarılı olan siyaset ve bürokrasi ile iyi diyalog kuran Ekinözü Belediye Başkan Aday Adayı Yunus Kaan Kısaca Memleketi Ekinözü’nde ziyaretlerine devam ediyor.

150 Bin nufuslu Elbistan ilçesinde Uzun süre ilçe başkanlığı görevinde bulunan Kısaca birleştirici ve uzlaştırıcı tavrı ile halkın gönlünde yer almayı başardı.

2019 Yerel Yönetim Seçimleri için Elbistan Belediye Başkanlığı için Aday olması beklenen Yunus Kaan Kısaca Çok geniş akraba bağlarının bulunduğu Memleketi Ekinözü için başvuruda bulundu.

Ekinözü’nde Muhtarlar sivil toplum temsilcileri ve kanaat önderleriyle yapmış olduğu görüşmelerde Yunus Kaan Kısaca ilçemizin sorunlarını ve  alması gereken hizmetleri 17 yıllık tecrübesi, siyasi ve bürokratik diyalogları ile daha hızlı ve kısa zamanda ilçemize kazandırma yetisine sahip genç, dinamik ve çalışkan bir yapıya sahip kişisel iletişimi kuvvetli güleryüzlü ve kolay ulaşılan Ekinözünün yetiştirdiği bir siyaset adamıdır ortak görüşü hakim oldu.

Kısaca; Hakk’ın ve hukukun üstünlüğüne ve önemine olan inanç ve saygımızı daima gönlümüzde tutarak ve göz önünde bulundurarak, her şeyin en iyisine layık olan insanlarımıza, daha temiz, daha güzel, daha huzurlu ve mutlu yaşayabileceğimiz bir Ekinözü sunmak için çıktığımız bu kutlu yolda tevazu samimiyet gayret ile durmak yok yola devam dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.