Terminalde yenileme çalışmaları tamamlanıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmaları tamamlanıyor. Toplamda 44 bin metrekare açık ve kapalı alana sahip devasa tesiste, ince işçilikler de kısa süre içinde tamamlanacak.

Terminalde yenileme çalışmaları tamamlanıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Şehirlerarası Otobüs Terminali yenileme projesi tamamlanıyor. Altyapı ve betonarme çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan tesiste son rötuşlar yapılıyor. Yaklaşık 44 bin metrekare açık ve kapalı alana sahip terminalde yer alacak, 18 adet bilet satış gişesi, 11 adet büfe, 1 adet kafe, 1 adet berber, 1 adet sağlık kabini ve bebek bakım odası birimlerinde ince işçilikler devam ediyor. Tesiste peronlar, sert zeminler, yolcu bekleme alanları, yolcu giriş takı, aydınlatma ve havalandırma çalışmaları tamamlandı. Araç giriş takı ve iç mekânlarda da kompozit ve ahşap uygulamalar devam ediyor. Yenileme çalışmalarının hızla gerçekleştirildiği tesisin kısa süre içinde hizmete girmesi hedefleniyo

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.