"Ey azizim! Sevgiliyi gizledim.

Ama gonlum ona dar geliyor! "


Sineye ne cok sey girer.Zaman her bahanenin ustune ortu oluyor.Kalp normal dongusunde ilerliyorsa yasiyor.Bu bir varsayim;surekli islemesi farkliligin ipucu.Yenileniyor cunku sinenin genislemesi lazim.Ruh ayni ritimde daralir.Insan notalar gibi her biri ayri ses ayri ezgidir.

Yanik soyledi cigerim daglandi deriz.Yasayarak ya da hayallerimizde topladigimiz ses turkuyle ciglik olur.Hani o gogus kafesi var ya;neleri saklar Allah bilir !Gozumuzu aciyoruz dogduk,gozumuz kapaniyor olduk.Ve bu ikisi arasindaki goz kirpmasi omur.Bakislarin ok gibi sinemi yaralar.Gozden yas dusmez her daim insanda duser.Gecmiste sakli duslerin toplami cumleler.Oznesi hep gizli,zamani belli de harfler kelime olup dillenmez.Yutkunuruz, bir yudum su ver bakisi yapisir yuzumuze. Derin nefes akabinde offff...

Ceyizin alasi islenir yurege...Ilmek ilmek vazgectigini islersin;kokunu sueresin ki guve gelmesin.Akil sandigina kilitlersin dagladigin hasreti.Icin daralir ,kendinle konusursun .Kendin de bikar intizar edip inlemelerinden...Yurege sarilir insan kollar dokunmak icindir.

"O nasil bir yurek Zuleyha?
Yusuf'a askin oyle dolu ki,
Senden sonraki kadinlara 
Yusuf'a asik olmaya yer birakmadin."
Yusuf vuslati bilmez.Ayrilik birlestirir yurekleri .Ebed var ya askin esas mekani.Evvelden ezelde bulusmak  gaye.Asil suret tektir,yoldur bilinmez.Varir isek Allah Kerim!

Sen bana gec geldin,ben sana erken.Biraktiginda bulamamak, gelipte gorememek var.Kapisindan iceri girmek nasib.
Ne edersen et!Yamaclardan zirveye tirmanmak...Yokluk istetirmis, dosunde otururmus kahir. Ha gecenin leylasi ha gunduzun semsi ikisi de bir.Yusuf yusuflugu bilir,yanar yanilir Zuleyha der...
Gunese asiktir pervane gonul.Kara yamaligim coktur dosumde.Aklim durunca saclar agardi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.