İSTANBUL (AA) - Enuygun, küresel dağıtım sistemi Travelport ile ortaklığını büyüttüğünü duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yeni anlaşma kapsamında, Enuygun hizmetlerini Travelport+ platformu aracılığıyla sunacak. Enuygun müşterileri, Travelport'un gelişmiş online seyahat teknolojisi ile kendilerine en uygun seçenekleri kolayca rezerve edebilecek.

Enuygun, yıl sonuna kadar WINGIE markasıyla kullanıcılarına hali hazırda sunduğu otel ve araç kiralama ürünlerini sunmayı hedefliyor.

Anlaşma ayrıca, Travelport'taki hizmet teknolojileri sayesinde kullanıcılara olası rezervasyon değişikliklerinde sorunsuz hizmet ve destek sunulmasını sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Wingie Enuygun Group (WEG) Üst Yöneticisi (CEO) Çağlar Erol, Travelport+'nın içeriğiyle kendileri için hayati önem taşıyan önceliklerde yeterliliğini kanıtladığını belirterek, "Tüm bu içeriğiyle de Enuygun'un daha çok kullanıcıya ulaşması için gereken içerikleri ve olanakları sağlıyor. Bu ortaklığın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi’nde turizm sektörünün gelişimini olumlu etkilemesini ve sektörün büyümesine katkı sağlamasını bekliyoruz. Yeni pazarlara açılırken büyüme stratejimizi desteklemek için tercih ettiğimiz Global Dağıtım Sistemi (GDS) ortağımız Travelport ile çok büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Tosyalı, Tube & Wire Fuarı'nda Tosyalı V-Green markasını tanıttı Tosyalı, Tube & Wire Fuarı'nda Tosyalı V-Green markasını tanıttı

Travelport'un Küresel Operatörler için Küresel Başkan Yardımcısı ve Yönetici Direktörü Mark Meehan ise Enuygun ile ortaklıklarının Orta Asya'da da online seyahate yön vereceğini vurgulayarak, "İşbirliğimiz sayesinde tüketiciler daha fazla seyahat seçeneğine, sorunsuz rezervasyon ve hizmet deneyimlerine kolayca ulaşabilecek. Travelport+, MENA ve dünya genelinde daha fazla ülkeye yayıldıkça WEG de daha çok kişiye ulaşarak hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.