İSTANBUL (AA) - Daikin, Halkbank'ın şube ve ATM kabinlerine konforlu ve tasarruflu çözüm sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Avrupa'da 50. yılını kutlayan, Japonya'da ise 100. yılını kutlayacak olan Daikin, yüksek verime sahip, enerji tasarrufu sunan ürünleri ile büyük projelerin çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

Sunduğu bütüncül çözümler ve üstün özelliklere sahip ürünleri ile bugüne kadar birçok önemli projede yer alan Daikin Türkiye, yurt geneline yayılmış 1150'den fazla şubesiyle hizmet veren Halkbank'ın da tercihi oldu. Şirket, 2023 itibarıyla bankanın split klima ve ticari ürün gruplarındaki ihtiyaçlarına yüksek verimlilik sunan son teknoloji ürünleri ile çözüm sağladı.

Bankanın şubelerinin iklimlendirilmesinde ağırlıklı olarak ticari segmentten Sky Air serisi ürünler tercih edildi. Şubeler için kritik alan olan sistem odaları ve ATM kabinlerinde ise kesintisiz soğutma gerektiği için, ihtiyaca yönelik seçilen Daikin duvar tipi split klimalar ile çözüm sağlandı. Aynı zamanda tercih edilen enerji verimliliği yüksek klimalar ile enerji tasarrufuna yönelik de çözüm sunularak kurumun sürdürülebilirlik hedefine katkıda bulunuldu.

Daikin'in projede tercih edilmesinde ise Sky Air grubu içinde bulunan ürünlerin yüksek dönemsel verimliliğe sahip olmaları ve uzun borulamaya fırsat vermeleri oldu.

Emrah Lafçı: Ekonomide öngörülebilir dönem başladı  Emrah Lafçı: Ekonomide öngörülebilir dönem başladı 

Projede kullanılan "FFA serisi Mini Sky Air Kompakt Kaset Tipi", "FCAG serisi Dairesel Atışlı Kaset Tipi", "FVA serisi Salon Tipi" ve "FBA serisi Gizli Tavan Tipi" klimalar, sahip olduğu hareket sensörü, zemin sensörü ve havalandırma seçenekleri sayesinde enerji tasarrufu sağlıyor, aynı zamanda banka şubelerine yüksek kaliteli bir iç ortam havası da sunma imkanı veriyor.​​​​​​​