İSTANBUL (AA) - Huawei akıllı saatleri teknoloji ve modayı yeniden tanımlıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, pil ömrü, gelişmiş sağlık ve spor izleme özelliğiyle Huawei akıllı saat serisi, kullanıcının hayatını olumlu yönde etkileyen cihazlardan oluşuyor. Saatler arasında klasik ve zarif tasarımın yanı sıra spor tasarımı da öne çıkıyor.

Şirket, teknoloji ile insanların yaşamlarını sürekli iyileştirmeyi ve zenginleştirmeyi hedefliyor.

Huawei, teknoloji ve moda arasındaki entegrasyonu bir üst seviyeye taşıyan "Fashion Forward" konsepti ile yeni duyurduğu Huawei Watch GT 4 Serisi modellerinde 300 TL'lik kupon sunuyor.

6 bin 999 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan saatlerin yanında 999 TL değerinde kayış ve 799 TL değerinde ekstra 1 yıl uzatılmış garanti hediye ediliyor.

Huawei Watch Ultimate, ana akım akıllı saatlerde benzeri görülmemiş bir başarı olan ses özellikleriyle donatılırken 100 metre dalış seviyesinde suya dayanıklılık özelliklerini destekleyerek akıllı saat endüstrisinin suya dayanıklılık performansı standardını yeniden tanımlıyor. 800 TL'lik kupon sunulan cihaz, 21 bin 999 TL fiyatla müşterileri bekliyor. Saatin yanında 2 bin 898 TL değerinde FreeBuds 5i ve kablosuz şarj cihazı hediye ediliyor. Ayrıca 399 TL'ye 1 yıl ek garanti de alınabiliyor.

- Watch 4 Pro ve Watch GT3 Pro da müşterileri bekliyor

Huawei Watch 4 Pro, akıllı saate lüks bir his veren havacılık sınıfı titanyum kasaya sahipken, saat kadranındaki sektör lideri küresel safir cam, günlük kullanıma dayanacak sağlamlıkla şık bir dokunuş katıyor. Yüzde 74'e varan ekran-gövde oranına sahip cihaz, 5ATM su direncini destekliyor.

Watch 4 Pro'nun 800 TL'lik kuponu bulunuyor ve 20 bin 999 TL fiyatla satışa sunuluyor. Saatin yanında 4 bin 897 TL değerinde FreeBuds SE 2, ekstra 1 yıl ek garanti ve kablosuz saat şarj cihazı hediye ediliyor.

Huawei Watch GT 3 Pro Titanyum Modeli 1,43 inç amoled yüksek çözünürlüklü renkli ekranla donatılırken, yüksek çözünürlüğe sahip daha büyük dairesel ekran, önceki sürümlerden daha fazla netlik sunarak tüm verilerin anında okunabilmesini sağlıyor. Saatin malzeme kalitesi ilk bakışta kendini belli ediyor.

Seçilen malzemelerin vücut sıcaklığındaki en ufak değişiklikleri bile algılayabildiği bu modelde 400 TL'lik kupon bulunuyor. 7 bin 499 TL fiyatla satışa sunulan saatin yanında 500 TL sepet indirimi haricinde ayrıca 3 bin 98 TL değerinde 1 yıl ek garanti ve FreeBuds SE hediye ediliyor.