İSTANBUL (AA) - Koçfinans, araç kredisi kullanan müşterileri için BNP Paribas Cardif ile güçlerini birleştirdi.

Koçfinans'tan yapılan açıklamaya göre, BNP Paribas Cardif ile gerçekleşen iş birliği sayesinde, Koçfinans'ın araç kredisi kullanan müşterilerine avantajlı Kredi Koruma Sigortası çözümü sunulacak.

Tosyalı, Tube & Wire Fuarı'nda Tosyalı V-Green markasını tanıttı Tosyalı, Tube & Wire Fuarı'nda Tosyalı V-Green markasını tanıttı

Açıklamada görüşlerine yer verilen Koçfinans Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Kitapçı, herkese finansal ürünlere erişim fırsatı vermeyi misyon edinmiş olan Koçfinans'ın teknolojiye, inovasyona ve insan kaynağına yaptığı yatırımlarla geleceğe sağlam adımlarla ilerlediğine dikkati çekti.

Yeni pazarlara, yenilikçi ürünlere ve pazardaki güçlerini artırmaya odaklandıklarını belirten Kitapçı, "Müşteri deneyimini mükemmel hale getirmek için daima müşterilerimizin sesine kulak veriyoruz. Bu anlayış doğrultusunda ürün ve hizmetlerimizi tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerine göre tasarlıyor ve geliştiriyoruz. BNP Paribas Cardif ile yaptığımız bu iş birliği ile kredi ürünlerimizi sigorta çözümleriyle zenginleştirerek müşterilerimiz için kredilerini koruma altına almayı daha avantajlı ve konforlu hale getirdik" değerlendirmesinde bulundu.

BNP Paribas Cardif Türkiye Genel Müdürü Cemal Kişmir de çoklu kanallardan hizmet verdikleri müşterilerin ve iş ortaklarının ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alarak değer yaratmayı hedeflediklerini ifade etti.

Koçfinans ile stratejik bir işbirliği anlaşmasına imza attıklarını kaydeden Kişmir, "Koçfinans'ın araç kredisi kullanan müşteriler, kapsamlı teminatlarla oluşturduğumuz Kredi Koruma çözümümüzden faydalanabiliyorlar. Dolayısıyla Kredi Koruma Sigortamızı seçen müşteriler, Koçfinans'ın araç kredisinden de daha avantajlı faiz oranları ile yararlanabilecekler" ifadelerini kullandı.