İSTANBUL (AA) - Bera Holding'in gerçekleştirdiği iftar programı, Konya'daki iş ve finans dünyasını bir araya getirdi.

Akfen GYO'nun uzun vadeli ulusal kurum kredi rating notu yükseldi Akfen GYO'nun uzun vadeli ulusal kurum kredi rating notu yükseldi

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Bera Otel Konya'da gerçekleştirilen iftar yemeği, Konya'da faaliyet gösteren banka ve katılım bankaları yöneticileri ile holding çalışanlarını buluşturdu.

Açıklamada etkinlikteki konuşmasına yer verilen Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kaya, Konya'daki finans dünyası yöneticileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, "İçinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayının, zor bir dönemden geçen insanlığa huzur ve kardeşlik getirmesini, küresel anlamda insani birçok sorunun çözümünde önemli bir güç merkezi haline gelen güzel ülkemize hayra vesile olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci yüzyılında ülkeyi büyütecek ortak vizyon çerçevesinde gerçekleşen bu ve benzeri sıcak ortamları çok önemsediklerini vurgulayan Kaya, şunları kaydetti:

"Önceki yıllarda üretim tesislerimizde gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğini bu yıl Konya'mızın tam kalbinde yer alan Bera Otel'in 560 metrekare genişliğindeki kolonsuz kubbeli salonunda gerçekleştirdik. Bera Holding olarak, ülkemiz ve tüm paydaşlarımız için üretim odaklı sürdürülen yatırım faaliyetlerinde finans dünyası ile gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri ve ortak projelere büyük önem veriyoruz. Bu vesile ile yatırım, istihdam, üretim faaliyetlerimizde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli banka ve katılım bankalarının yöneticilerine ve tüm iş ortaklarımıza teşekkürlerimizi borç biliyoruz."