İSTNABUL (AA) - Türkiye İnsan Kaynakları, Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın (TİKAV) eğitimde fırsat eşitliği hedefiyle üniversite öğrencilerini çeşitli yaşam becerileri ile donatarak onları çalışma hayatına ve sosyal yaşama hazırlayan projesi Bireysel Gelişim Programı (BGP) ile 2024 Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülü'nün sahibi oldu.

Holdingden yapılan açıklamaya göre, Akfen Holding’in kurucusu olduğu Türkiye İnsan Kaynakları, Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın (TİKAV) 25. kuruluş yılında anlamlı bir ödülün sahibi oldu.

Novartis 9'uncu kez "En İyi İşverenler" listesinde yer aldı Novartis 9'uncu kez "En İyi İşverenler" listesinde yer aldı

TİKAV'ın, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde öğrenim gören, toplumsal ve ekonomik nedenlerle eğitim, kültür ve kişisel gelişim olanaklarına ulaşmada zorluk çeken üniversite öğrencilerine fırsat eşitliği sağlayabilmek amacıyla uyguladığı Bireysel Gelişim Programı (BGP), bu yıl teması "Daha İyi Bir Dünya" olarak belirlenen Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülü 2024 töreninde "Eğitimde Fırsat Eşitliği" kategorisinde ödül aldı.

Bireysel Gelişim Programı, öğrencileri çeşitli yaşam becerileri ile donatarak, onları üniversite sonrası çalışma hayatına ve sosyal yaşama hazırlamayı amaçlıyor.

Eğitim kaynaklarına ulaşmada fırsat eşitliği yaratma hedefini benimseyen TİKAV, 1999 yılından bugüne kadar 354 gence ulaşan Bireysel Gelişim Programı’nda öğrencilere diksiyon, protokol ve nezaket kuralları, öz bakım ve diş sağlığı, yaratıcı drama, duygusal zekâ gibi konularda eğitim sağlıyor.

Böylelikle bu program ile öğrenciler, okul sonrasında kendilerini bekleyen iş yaşamına hazır hale geliyorlar.