Genel

Rektörler yeni öğrencilerini otogarda karşıladı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine (MAKÜ) kayıt yaptıracak öğrencileri otogarda Rektör Prof. Adem Korkmaz karşıladı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından MAKÜ Rektörü Prof. Adem Korkmaz, farklı şehirlerden otobüslerle kente gelen öğrenci ve ailelerini sabahın erken saatlerinde otogarda karşılayarak onlarla bir süre sohbet etti.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine (MAKÜ) kayıt yaptıracak öğrencileri otogarda Rektör Prof. Adem Korkmaz karşıladı. Rektörü Korkmaz, (fotoğrafta) açıklamada bulundu.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine (MAKÜ) kayıt yaptıracak öğrencileri otogarda Rektör Prof. Adem Korkmaz karşıladı. Otogarda kurulan stant alanında Rektör Korkmaz'dan üniversite ve kent hakkında bilgi alan öğrenci ve aileleri daha sonra üniversiteye ait otobüslerle kampüse ücretsiz götürüldü.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine (MAKÜ) kayıt yaptıracak öğrencileri otogarda Rektör Prof. Adem Korkmaz karşıladı. Korkmaz, yeni öğrencileri ve ailelerini makamında ağırlayarak kahvaltı yaptı.