Magazin

Ünlülerin Bilinmeyen Alışkınlıkları

Seren Serengil'in köpeklerine olan düşkünlüğü artık herkes tarafından biliniyor. Ama gittiği her yere köpeklerini de götüren Serengil'in, onlara sadece porselen tabakta servis yaptırdığını da biliyor muydunuz?

Hülya Avşar, zamanlama konusunda çoğu insana taş çıkartacak kadar dakik. Planlarına sadık kalmak ve geç kalmamak için saatlerini beş dakika ileri alıyor. Ayrıca uzun el ve ayak tırnaklarından hiç hoşlanmadığını da kendi programında açıklayan Hülya Avşar, "Kısa tırnakları daha temiz buluyorum" diye de ekledi.

Yalnız kalmakla ilgili büyük takıntıları olan Bülent Ersoy'un arası tek rakamlarla da bozuk. Oda numarasından tutun da plakaya kadar tek rakamlara dikkat ediyor.

Kadir İnanır, genel olarak sevilen hayvanların yanı sıra kurbağaları çok seviyor. Evinin bir odasını sadece kurbağa figürlü objelere ayırıyor.

Mustafa Sandal'ın büyük bir saat koleksiyonu var.

Çocuk ruhunu asla kaybetmeyen ünlülerden. Oldukça geniş bir çizgi roman koleksiyonu var.

Tarzı ve yaptığı eserle ne kadar orijinal bir karakter olduğunu gözler önüne seren Sezen Aksu, misafirlikte de hayli orijinal. Misafirliğe gittiği evlere beraberinde yün ve şişini de götürüyor.

Programında kendisinden sık sık "Gemilerde talim var" şarkısı istenen Beyazıt Öztürk, fasılları oldukça çok seviyor. Öyleki, evine fasıl ekibi getirtip kendine özel fasıl düzenliyor.

Ata Demirer tam bir güvercin hastası. Bizzat ilgilendiği değişik cins güvercinleri var.

Gülben Ergen'in satın ve hediye aldığı takıların düzenlemesini tekrar yapıyor.

Rakiplerini yendikten sonra çektiği videolarla sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı, tam bir play station tutkunu.