Adana'da kapkaç iddiası

- Seyhan ilçesinde bir kadının içinde cep telefonu ile 300 lirasının bulunduğu çantasını omzundan alıp kaçtığı iddia edilen motosikletli iki şüpheliden biri tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Adana'da kapkaç iddiası

ADANA (AA) - Adana'da bir kadının içinde cep telefonu ile 300 lirasının bulunduğu çantasını kapkaç yöntemiyle çaldığı iddiasıyla yakalanan iki zanlıdan biri tutuklandı.

Sultan Ceylan (40), merkez Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi Baraj Caddesi'nde yürüdüğü sırada arkasından yaklaşan motosikletli iki kişi, içinde cep telefonu ile 300 lirasının olduğu çantasını omzundan alıp kaçtı.

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine bölgede devriye görevi yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı motorize yunus ekibi, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Ekip, zanlıları 15 dakika içinde olay yerinin yaklaşık 7 kilometre uzağındaki merkez Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi'nde kovalamaca sonucu yakaladı.

Motosikleti kullanan F.L. (26) ile çantayı aldığı öne sürülen arkadaşı M.Ç. (18) sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.Ç. tutuklandı, diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.