Afşin'de "Okul Öncesi Din Eğitimi" projesi

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Afşin ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan "Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi" kapsamında açılan 4-6 yaş Kur'an Kursu eğitim öğretime başladı. Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki...

Afşin'de

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Afşin ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan "Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi" kapsamında açılan 4-6 yaş Kur'an Kursu eğitim öğretime başladı.

Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki Yavuz Sultan Camisi bahçesinde eğitim öğretime başlayan okul öncesi Kur'an kursunda, 4-6 yaş grubundaki çocuklar hem Kur'an öğreniyor hem de okul öncesi eğitimi alarak ilkokula hazırlanıyor.

Kurs Müdürü Sibel Ongun Özdemir, erken yaşlarda alınan eğitim insanın hayatının önemli bir bölümünü kapsadığını ve hayat anlayışına yön verdiğini belirtti.

Kursun önemine dikkat çeken Özdemir, "24 Eylül tarihi itibariyle eğitim öğretim faaliyetlerimize başladık. Geçtiğimiz dönem 30 öğrenci ile faaliyet gösteren kurumumuzda bu dönem 50 öğrenci eğitim alıyor. Tamamen kendi yaş ve seviyelerine uygun bir şekilde kreşlerin ve anaokullarının vermiş olduğu eğitimin dini versiyonunu öğrencilerimize sunuyoruz." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.