Anasınıfı öğrencilerinden yöresel ürünler pazarı

BURDUR (AA) - Burdur’un Karamanlı ilçesindeki anaokulu öğrencileri, Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla etkinlik düzenledi.Etkinliğe, Kaymakam Abdulselam Bıçak, Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, öğretmenler ve öğrenciler...

Anasınıfı öğrencilerinden yöresel ürünler pazarı

BURDUR (AA) - Burdur’un Karamanlı ilçesindeki anaokulu öğrencileri, Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Etkinliğe, Kaymakam Abdulselam Bıçak, Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte, minik öğrencilere Türkiye’de yetişen ürünler, kurulan yöresel ürünler pazarı ile anlatıldı.

Karamanlı Anaokulu Müdürü İlhami Şahin, yaptığı açıklamada, hafta dolayısıyla yöresel ürünler pazarı ve kültürel eşyalar sergisi açtıklarını söyledi.

Şahin, "Etkinliğimizde öğrencilerimiz, pazara ısındılar ve gerçek bir pazarcı gibi satış yapmaya başladılar. Temel amacımız, öğrencilere milli bilinci ve tasarruflu olma konusunu kavratmak." diye konuştu.

Protokol mensupları, minik öğrencilerin sattığı ürünlerden alış veriş yaparak, okulda kurulan kültürel eşyalar sergisini de gezdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.