Büyükşehir, engelli bireyleri Anadolu Ateşi ile buluşturdu

ANTALYA (AA) - Manavgat ilçesinde ikamet eden engelliler, Antalya Büyükşehir Belediyesi destekleriyle Anadolu Ateşinin dans gösterisini izledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Manavgat'ta...

Büyükşehir, engelli bireyleri Anadolu Ateşi ile buluşturdu

ANTALYA (AA) - Manavgat ilçesinde ikamet eden engelliler, Antalya Büyükşehir Belediyesi destekleriyle Anadolu Ateşinin dans gösterisini izledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Manavgat'ta Ortopedik ve Yürüme Engelliler Derneği üyeleri ve engelli bireylerini evlerinden alarak, Anadolu Ateşi Dans Topluluğunun gösterisinin izleneceği yere götürdü.

Bir alışveriş merkezinin sinema salonunda gerçekleştirilen gösteriyi ilk defa izleyen engelli bireyler, eğlenceli saatler geçirdi.

Anadolu medeniyetlerinden ilham alan dans gösterileriyle beğeni toplayan grubu engelliler beğeniyle izledi.

Etkinliğin ardından Anadolu Ateşi dansçılarıyla fotoğraf çektiren engelli bireyler, hayatlarına farklılık katan ve kendilerine bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.