Çaldıkları parayı harcayamadan yakalandılar

- Adıyaman'da bir iş adamının otomobilinden 25 bin lira çalan 4 zanlı, Osmaniye'de çarşıda gezerken yakalandı

Çaldıkları parayı harcayamadan yakalandılar

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da bir iş adamının otomobilinden 25 bin lira çalınmasıyla ilgili aranan 4 zanlı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, iş adamı Sırrı Yılmaz'ın otomobilinden içerisinde 25 bin lira, çek ve kredi kartları olan çantanın çalınmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelilerin D.A.T, H.D, E.Ö. ve B.P. olduğunu belirleyen polis ekipleri, zanlıları Osmaniye'de çarşıda gezerken yakaladı.

Kente getirilen şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Çalınan para ve çanta sahibine teslim edildi.

Öte yandan, şüphelilerin oto ve açıktan hırsızlık, yağma, uyuşturucu madde kullanımı suçlarından kayıtları olduğu öğrenildi.

İş adamı Sırrı Yılmaz'ın otomobilinden dün bankadan çıktıktan sonra içerisinde 25 bin lira, çek ve kredi kartları olan çantası çalınmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.