Ankara Gönülden Kalpler Derneği depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta 6 aydır hizmet verdiği serüvenini Menzelet Barajı mesire alanında verdiği veda yemeği ve şenlikle sonlandırdı.
Gönülden Kalpler Derneği Başkanı Ferit Ünsal ve ekibi, 6 Şubat tarihli depremlerde Kahramanmaraş'a gelerek otağ kurdu. Depremin ilk haftalarında arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Çadır kurdu, konteynerlerin kurulmasında aracı oldu. Sonra Dulkadiroğlu ilçesi Karacasu konteyner kentte bir aşevi kurarak 4 aydır depremzedelere üç öğün yemek dağıtan ve AFAD ile kızılay'la koordineli bir şekilde çalışmalarını yürüten Gönülden Kalpler Derneği, Dün Kahramanmaraş menzelet mesire alanında ekip ve dostlarına verdiği veda yemeği ve eğlence aktivitesi ile Kahramanmaraş'a veda ettiler.
Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren başkan Ferit Ünsal şunları söyledi:"burada depremzedelerin yemeklerinden tutunda her türlü ihtiyaçlarına varıncaya kadar ulaşmaya çalıştık.tabii tüm bu güzel faaliyetleri yalnız başımıza organize etmedik bize bu çalışmalarımızda yardımcı olan gönüllülere ekibimize gerçekten teşekkür ediyorum buradan çok mutlu bir şekilde ayrılıyoruz. bugün burada menzile et barajı'nın üzerinde bir kahvaltı ve veda yemeği ile programımızı sonlandırıyoruz ondan sonra Karacasu konteyner kentte yer alan aş evimizde kapatarak herkes kendi şehrine kimimiz Ankara'ya kimimiz kırşehir'e kimimize yurt dışına giderek görevlerimizin başına döneceğiz." Dedi.