Eşi ve oğlunu öldüren baba tutuklandı

- Osmaniye'de eşi ve oğlunu öldüren, 2 çocuğunu da yaralayan kişi tutuklandı

Eşi ve oğlunu öldüren baba tutuklandı

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'de eşi ve oğlunu öldüren ve 2 çocuğunu da yaralayan, olayın ardından yakalanacağını anlayınca da başına ateş ederek yaralanan kişi tedavisinin ardından tutuklandı.

Merkeze bağlı Dereli köyündeki evinde tartıştığı eşi ve 3 çocuğuna tabancayla ateş ettikten sonra kaçan, yakalanacağını anlayınca da tabancayla başına ateş ederek yaralanan Kemal E'nin Osmaniye Devlet Hastanesindeki tedavisi tamamlandı.

Yaklaşık 5 gün süren tedavinin ardından taburcu edilen zanlı, İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Merkeze bağlı Dereli köyünde 9 Aralık'ta meydana gelen olayda Kemal E, eşi ve 3 çocuğuna tabancayla ateş etmiş, zanlının eşi Hürü E. ile oğlu Oğuzhan E. hayatını kaybetmiş, yaralanan diğer çocukları Didem E. ve Emre E. ise hastaneye kaldırılmıştı.

Olay sonrası köyün yakınlarındaki ormanlık alana kaçan Kemal E, jandarma timlerini görünce tabancayla başına ateş ederek yaralanmış, Osmaniye Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Anahtar Kelimeler:
OsmaniyeCinayet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.