Hatay Günleri'ne doğru

HATAY (AA) - Hatay Günleri'nin İstanbul'da 27-30 Eylül tarihlerinde yapılacağı bildirildi. Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği (HATİAB) Başkanı İbrahim Güder, yaptığı yazılı açıklamada, Hatay Valiliğinin himayelerinde,...

Hatay Günleri'ne doğru

HATAY (AA) - Hatay Günleri'nin İstanbul'da 27-30 Eylül tarihlerinde yapılacağı bildirildi.

Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği (HATİAB) Başkanı İbrahim Güder, yaptığı yazılı açıklamada, Hatay Valiliğinin himayelerinde, dernek olarak organize ettikleri Hatay tanıtım günlerine çok sayıda devlet büyüğü, iş dünyasının önde gelen firma ve isimleriyle yabancı ülkelerin Türkiye'de bulunan büyükelçi, konsolos, ticari ve turizm ateşelerinin katılacağını belirtti.

Tanıtım günlerini, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Hatay Kültür veTurizm İl Müdürlüğünün destekleriyle yürüttüklerini aktaran Güder, Hatay'ın ilçe belediyeleri, ticaret ve sanayi odaları, esnaf odaları ve çok sayıdaki sivil toplum kuruluşuyla beraber hareket ettiklerini ifade etti.

Hatay'ın tanıtımı için etkinliğin çok önemli bir fırsat olduğunu kaydeden HATİAB Başkanı Güder, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

"Hatay, sadece künefeden, tatlılardan, portakaldan ibaret değil. Türkiye'nin sanayileşmesinde, kalkınmasında pek çok alanda öncülük etmiş, girişimciliğiyle yatırımcılara ilham vermiş binlerce iş adamının yetiştiği önemli bir şehirdir. Cumhuriyet tarihinde tüm yeniliklere, teknolojik yatırımlara, ağır sanayiye ve ihracata Hatay'ın katkısı büyüktür. Barış ve hoşgörü şehri Hatay'ı tüm dünyaya layıkıyla tanıtmak istiyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.