Hatay'da çocuklara hayvan hakları anlatıldı

Hatay'da çocuklara hayvan hakları anlatıldı

HATAY (AA) - Oyuncu ve hayvan hakları savunucusu Semih İğdigül, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde çocuklarla bir araya geldi.

Belediyenin desteğiyle ilçedeki bazı ilkokul ve anaokulunda öğrencilerle buluşan İğdigül, çocuklara hayvan haklarını anlattı.

İğdigül, Türkiye'yi karış karış dolaştığını, dolaşmaya da devam edeceğini söyledi.

Bugüne kadar üç binin üzerinde gösteri ve seminer gerçekleştirdiğini anlatan İğdigül, "Evimden eylül ayında çıkar, haziran ayında dönerim. Bu canları yaşatmak için elimden ne geliyorsa yapıyorum. Çocuklarımızın, genç arkadaşlarımızın bu bilince, merhamete, şefkate ulaşmaları için gösteriler yapıyorum." diye konuştu.​​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.