Hatay’da polis ve jandarma ekipleri Trafik Haftası dolayısıyla kortej yaptı

HATAY (AA) – Hatay’da Trafik Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında jandarma ve polis trafik ekipleri tarafından kortej düzenledi.Merkez Antakya ilçesi Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen etkinlikte motosikletli ve otomobilli polis ve jandarma...

Hatay’da polis ve jandarma ekipleri Trafik Haftası dolayısıyla kortej yaptı

HATAY (AA) – Hatay’da Trafik Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında jandarma ve polis trafik ekipleri tarafından kortej düzenledi.

Merkez Antakya ilçesi Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen etkinlikte motosikletli ve otomobilli polis ve jandarma ekipleri, kısa bir kortej sonrası meydana döndü.

Kortejin ardından ekipler, meydanda tam kapanmada muaf olan sürücülere emniyet kemeri konusunda uyarılarda bulundu, broşür dağıttı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü İdris Kan, bu yılki kutlamalarda sloganlarının "Evdeyim ama trafik kuralları aklımda" olduğunu belirtti.

Kan, "Trafikte en kolay olan kurallara uymaktır. Kurallara uyarsak ne can kaybımız olur ne de maddi hasarımız olur. Tüm vatandaşlarımızı trafik kurallarına uymaya davet ederek, trafik haftalarını kutluyorum.” dedi.

Hatay İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü Murat Akyüz de Komutanlık olarak teknolojiyle donatılan trafik timlerinin vatandaşlara hizmet verdiğini belirtti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.