Hepsipay, müşterilere ve perakendecilere güvenli alışveriş imkanı sunuyor Hepsipay, müşterilere ve perakendecilere güvenli alışveriş imkanı sunuyor

Kahramanmaraş (SHA) - Kahramanmaraş'ta İHH insani yardım derneği tarafından Gazze yararına hayır çarşısı açıldı. 
Expo 2023 alanına açılan hayır çarşısında kadınlar Gazze’deki çocuklar için kermes düzenlendi.  
Elde ettikleri gelir Filistin'e gönderilecek. Kermeste hayırsever kadınların evlerinde yaptıkları dolma, sarma, bazlama, pasta gibi ürünler satışa sunuluyor. Kermes sonrasında elde edilecek gelir Filistin'e gönderilecek.  
İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Yusuf Bülbül, hayır çarşısı hakkında şunları söyledi: "Organizasyonu yapan hanım kollarımızdan, organizesinde aktif rol alan, destek veren, masa sandalye taşıyan, ekipleri sabah erkenden alıp getiren, tekrar götüren malzeme tedariki için bağışçılarla görüşen, malzemeleri ve gıdaları alıp getiren yönetim kurulu üyelerimizden, Genç İHH hanım ve erkek birimlerimizden ve gönüllülerimizden, bazlama pişiren, içli köfte, sarma, dolma, mantı yapan tüm hanım gönüllülerimizden, bağışta bulunan bağışçılarımızdan Allah razı olsun, emeği geçen herkese teşekkür ederiz, Allah hayırlı ve bereketli eylesin inşallah.”