İKÜ, yeni sanat yılını İdil Biret resitali ile açıyor

- İKÜ her yıl birbirinden değerli isimleri ve grupları ağırladığı kültür sanat mekânı Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi, yeni sanat yılına İdil Biret resitali ile başlıyor

İKÜ, yeni sanat yılını İdil Biret resitali ile açıyor

İSTANBUL (AA) - İstanbul Kültür Üniversitesi’nin (İKÜ) her yıl birbirinden değerli isimleri ve grupları ağırladığı kültür sanat mekânı Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi, yeni sanat yılında kapılarını İdil Biret resitali ile açıyor.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, İKÜ'nün her yıl birbirinden değerli isimleri ve grupları ağırladığı kültür sanat mekanı Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi, yeni sanat yılında kapılarını İdil Biret resitali ile açıyor. 9 Ekim Salı günü saat 19.00’da İKÜ Ataköy Yerleşkesi’nde gerçekleşecek resitalde, Türkiye’nin klasik müzik dehalarından İdil Biret, Bach, Haendel, Chopin ve Beethoven’ın eserlerini yorumlayacak.

750 kişi kapasiteli Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi, yıl boyunca Fazıl Say, İncesaz, Kalben, Büyük Ev Ablukada, Haldun Dormen, Taksim Trio, Zeliha Berksoy gibi birbirinden değerli sanatçıları ve grupları ağırlayacak. Etkinliğin biletleri Biletix’ten temin edilebilecek.


Anahtar Kelimeler:
İdil Biret ResitaliİKÜ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.