Büyükşehir Belediyesi, Valilik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve KADEM iş birliğiyle 23 Kasım Perşembe günü, savaş mağduru Filistinli kadınlar özelinde şiddet gören tüm kadınlar için ‘Şiddete Karşı Ses Ol!’ temalı yürüyüş gerçekleştirilecek.

Aydın'da "Enerjisa Üretim 3x3 Cup" basketbol turnuvası yapıldı Aydın'da "Enerjisa Üretim 3x3 Cup" basketbol turnuvası yapıldı

Toplumsal olaylara kayıtsız kalmayan, daima vatandaşla iç içe olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla anlamlı bir programa ev sahipliği yapacak. Kahramanmaraş Valiliği, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) iş birliğiyle 23 Kasım Perşembe günü ‘Şiddete Karşı Ses Ol’ temalı yürüyüş gerçekleştirilecek. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü karşısında gerçekleştirilecek yürüyüş saat 11.00’da başlayacak. Yapılan açıklamada, savaş mağduru Filistinli kadınlar özelinde şiddet gören tüm kadınlar için gerçekleştirilecek yürüyüşe tüm Kahramanmaraşlıların davetli olduğu belirtildi.