Karamanlı'da tarımsal üretim hamlesi

BURDUR (AA) - Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, tarım üretim hamlesi başlattıklarını bildirdi.Başkan Selimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede tarımsal sulamaya yönelik 16 yeni sondaj kuyusunun açıldığını ifade ederek,...

Karamanlı'da tarımsal üretim hamlesi

BURDUR (AA) - Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, tarım üretim hamlesi başlattıklarını bildirdi.

Başkan Selimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede tarımsal sulamaya yönelik 16 yeni sondaj kuyusunun açıldığını ifade ederek, son yıllarda bölgede görülen kuraklık nedeniyle tarımsal önlem paketi çalışmalarında bulunduklarını vurguladı.

Ekonomik kalkınmada tarım ve sanayi sektörlerinin karşılıklı ilişki içinde olduğunu aktaran Selimoğlu, şunları kaydetti:

"Kuraklık ihtimali göz önünde bulundurularak, çiftçimizin mağdur olmaması ve üretime katkı sağlamak için sondaj çalışmaları ile önlem alıyoruz. Eski sondajları ve hat borularını yenilerken bunun yanında yeni sondajlar yeni hatlar çekiyoruz. Şu an için tarımsal sulamada 16 yeni sondaj kuyusu açtık. Çiftçi ve üreticilerimiz için tarıma öncelik vermeye devam edeceğiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.