ANTALYA (AA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mülkiyet sorunları çözülen, plan revizyonları ile değer kazanan sanayinin 48 hak sahibi esnafına tapularını teslim etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, hisseli tapuları şahsi tapuya dönüştürülen ve Akdeniz Sanayi Sitesi’ne bire beş değer kazandıran tapular hak sahiplerine dağıtıldı.

Akdeniz Sanayi Sitesi esnafıyla buluşan Başkan Tütüncü, önce sanayi sitesinin gelişim sürecini anlattı, ardından da 48 hak sahibi esnafa şahsi tapularını teslim etti.

Tütüncü, daha önceki ziyaretlerinde verdiği sözlerini gerçekleştirdiğini ifade ederek, yaklaşık 300 yeni dükkanın yer alacağı yeni bir alanı sanayi sitesine ekleyeceklerinin de müjdesini verdi.

Sanayi sitesinin problemleri için iki önemli adım attıklarını belirten Tütüncü, şunları kaydetti:

"Bu problemlerin 2018 yılı içerisinde tarihin karanlık sularına gömülmesi için söz verdik ve gecekondu yıkımları başladı. Sözümüzü verdiğimiz tarihte tuttuk ve şapkadan tavşan çıkararak bu iki yeni adımı atarak 300 yeni dükkan kazandırıyoruz. Yaklaşık yüz dükkanın var olduğu noktalar sanayi sitesi olarak kabul görüyor. Biz attığımız adımlarla Akdeniz Sanayi Sitemize 300 yeni dükkan kazandırıyoruz. Yani üç tane yeni sanayi sitesini hediye ediyoruz. Aynı zamanda dükkanlarımızı yaptığımız plan tadilatları ile tam beş kata çıkararak gelişen sanayiciliği Akdeniz Sanayi Sitemizi de hazırlamış olduk. Hayırlı uğurlu olsun."