ANTALYA (AA) - Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karaloğlu, mesajında, bir bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevinci içerisinde olduklarını belirterek, herkesin bayramını kutladı.

Bayramın, Antalya ve Türkiye'ye, tüm İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni eden Karaloğlu, "Milletçe zor bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde, milli birlik ve beraberliğimize daha da büyük bir önem vermemiz gerekmektedir. Şüphesiz her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da milli ve manevi değerlerimiz etrafında bütünleşerek milletçe, dostluğumuzu, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı güçlendireceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Milli birlik ve dayanışma içerisinde Türkiye üzerine oynanan her türlü oyunu bertaraf edip, krizlerden uzak bir konumda, istikrar ve güven içinde geleceği inşa ve ihya edeceklerini bildiren Karaloğlu, milletçe, 2023 hedefleri, 2053 ve 2071 vizyonları doğrultusunda kutlu yürüyüşü kararlılıkla sürdüreceklerini vurguladı.

Bayramda da karşılıklı sevgi ve saygının öne çıkması, dargınların barışması ve herkesin kardeşçe kucaklaşmasını temenni eden Karaloğlu, şunları kaydetti:

"İnşallah, hep birlikte ve huzur içerisinde bir bayram geçiririz. Bu anlamda, Antalya Valiliği olarak, tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte şehrimizde her türlü önlemi aldığımızı, ilgili birimlerimizin bayram boyunca halkımızın hizmetinde olacağını bilmenizi isterim. Elbette, bu bayramda da vatandaşlarımız eş, akraba, dost ziyareti yapacaklar. Yollarda kaybedilen zamanın telafisi mutlaka vardır ama kaybedilen canların, çekilen acıların telafisi yoktur. Ailelerimize ve milletimize derin acılar yaşatacak kazalara sebep olmamak için trafik kurallarına azami riayet edelim. Yorgun ve uykusuz olarak asla araç kullanmayın. Tüm vatandaşlarımıza kazasız belasız yolculuklar diliyorum. Bu vesileyle, mübarek topraklarda hac farizasını yerine getiren vatandaşlarımızın ibadetlerinin kabul olmasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyor, tekraren tüm Antalyalıların ve her vesileyle şehrimize teşrif eden tüm misafirlerimizin bayramını tebrik ediyorum."