Kurban Bayramı'na doğru

BURDUR (AA) - Burdur Valisi Hasan Şıldak, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Şıldak, mesajında, bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Burdurluların, milletin ve bütün İslam...

Kurban Bayramı'na doğru

BURDUR (AA) - Burdur Valisi Hasan Şıldak, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Şıldak, mesajında, bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Burdurluların, milletin ve bütün İslam aleminin bayramını en içten duygularla kutladığını aktaran Şıldak, şunları kaydetti:

"Bayramlar paylaşma, dayanışma ruhunu milletçe yaşama, duygu birliğimizi en üst düzeyde tazeleme günleridir. Bizim kültürümüzde, inancımızda büyüklere saygı, küçüklere sevgi, darda kalana sahip çıkma, muhtaç ve yoksulu koruma, öksüz ve yetimleri sevindirme vardır. Bu bayramda da başta aile büyüklerimiz olmak üzere, komşularımızı, şehit ailelerimizi, kapısının çalınmasını bekleyen kimsesizleri, yaşlılarımızı ziyaret ederek gönül bağlarımızı sağlam tutmaya, bizi biz yapan değerlerimizi yaşatmaya devam edeceğiz.

Son günlerde eski Türkiye özlemi çekerek devletimizi boyunduruk altına almaya çalışan, ekonomik kur baskılarıyla ülkemizi yolundan alıkoymaya gayret eden bir takım küresel güçler faaliyetlerini sürdürse de milletimiz Kurban Bayramı vesilesiyle daha da pekiştireceği birlik beraberlik ruhuyla, geçmişinden aldığı güçle, bütün bunların üstesinden gelerek ülkesine ve geleceğine daha güçlü bir şekilde sahip çıkacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nın aziz milletimize, bütün İslam coğrafyasına ve insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, hayırlı bayramlar diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.