OSMANİYE (AA) - Osmaniye'de şehit aileleri tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneğine bağışlanan üç kurbanlık, Mehmetçiğe teslim edildi.

Derneğin Osmaniye Şubesi üyeleri, Kurban Bayramı dolayısıyla üç küçükbaş hayvan bağışında bulundu. Kurbanlıklar, Amanos Dağlarındaki Kırıklı Jandarma Karakoluna teslim edildi.

Dernek Başkanı Durmuş Öksüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetim olarak üyeler tarafından derneğe bağışlanan üç kurbanlığın ailelerin de rızasıyla Mehmetçiğe verilmesinin uygun görüldüğünü söyledi.

Kurbanlıkların şehit aileleri ve gazilerden geldiğini öğrenen askerlerin duygulandığını dile getiren Öksüz, şunları kaydetti:

"Öncelikle duyarlı davranışlarından dolayı üyelerimize teşekkür ediyorum. Bağışlanan üç kurbanlığın, yönetimimiz tarafından Mehmetçiğe verilmesi uygun görüldü. Kurbanlık bağışında bulunan üyelerimizin de rızası alındı. Biz de kurbanlıkları Amanos Dağları'nda Kırıklı Jandarma Karakolundaki Mehmetçiklerimize teslim ettik. Askerlerimiz bu esnada duygulandılar, teşekkür ettiler. Allah kabul etsin."

Öksüz, bağışta bulunan şehit aileleri ve gazilere teşekkür etti.