İZMİR (AA) - Lezita, İzmir Kemalpaşa'daki üretim tesisinde yeni anne olan çalışanları için hazırladığı "Mutlu Anne Odası"nı hizmete aldı.

Lezita'dan yapılan açıklamada, "Mutlu Anne Odası" ile yeni anne çalışanlarına bebekleri için anne sütü sağlama sürecinde, konforlu ve huzurlu bir ortam hedeflendiği belirtildi.

İskenderun'da asayiş uygulamalarında yakalanan 19 şüpheliden 13'ü tutuklandı İskenderun'da asayiş uygulamalarında yakalanan 19 şüpheliden 13'ü tutuklandı

Mutlu Anne Odası’nın açılış töreninde konuşan Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül, şunları kaydetti:

"Çalışan dostu bir anlayışla hareket eden şirketimiz, ailemizin yeni anne olan üyelerinin konforunu ve mutluluğunu ön planda tutarak Mutlu Anne Odası’nı oluşturdu. Artık yeni anne olan çalışanlarımız, iş günlerinde bebeklerine anne sütü sunmanın rahatlığını ve güvencesini yaşayabilecekler. Ayrıca çok yakında Lezita bünyesinde bir kreşimiz de hayata geçecek. Lezita, çalışanlarının refahını ön planda tutarak, sadece bir iş yeri olmaktan çok daha fazlasını sunmaya devam edecek."

Lezita Pazarlama Müdürü Besime Bakiler ise kadınların iş hayatındaki varlığının, ekonomik ve toplumsal kalkınmanın sürdürülebilirliği açısından son derece önemli olduğunu belirterek, "Lezita'da yönetim kurulundan, yöneticilerimize ve üretime kadar her alanda kadının iş gücü var, kadının sesi, emeği ve yaratıcılığı var. İş hayatında kadın olmak, zorlukları da beraberinde getiriyor. Lezita bünyesinde açtığımız Mutlu Anne Odası, annelerimizin rahatlığını gözetirken, onların hijyenik bir ortamda kolaylıkla süt sağması ve güvenle saklayabilmesi için ev konforunda bir ortam sunuyor." ifadelerini kullandı.