Kamyonete tutunup patenle ilerlemeye çalışırken otomobilin altında kalan çocuk öldü Kamyonete tutunup patenle ilerlemeye çalışırken otomobilin altında kalan çocuk öldü

Kahramanmaraş (SHA)- Asrın felaketinin yıl dönümü dolayısıyla işyerlerini açmama kararı alan Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi esnafı, deprem şehitlerini dualarla andı.
Kahramanmaraş küçük sanayi sitesi esnafları, asrın felaketinin yıl dönümü olan 6 Şubat nedeniyle yas tuttuklarının göstergesi olarak 1 günlüğüne kepenklerini açmama kararı almıştı. Sanayi sitesindeki esnafların büyük bölümü bu karara uydu.
7 Şubat Çarşamba günü ise 40. cadde esnafı deprem şehitleri anısına cadde esnafları ile bir araya gelerek yemek ikramında bulunarak tüm deprem şehitlerini rahmet ve minnetle andıklarını söylediler.
Programa, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Onikişubat İlçe Müdürü Kadir Gemci, Spor Faaliyetleri Birimi Şube Müdürü Ali Aksu, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Müdürü Hacı Mehmet Çiçek, Bilgi İşlem Müdürü Göktuğ Kara, Teknik Makine yapı Kooperatifi başkanı Mustafa Yaman, Kahramanmaraş Edeler Taraftarlar Derneği Başkanı Halil Yaman, Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda sanayi esnafı katılım sağladı.   
Kahramanmaraş’ta ve ülkemizde bir daha böyle acılar yaşanmaması temennisinde bulunan katılımcılar, “Gerçekten çok büyük acılar yaşadık. Sevdiklerimizi, eşimizi, dostlarımızı toprağa verdik. Bu acıyı tarif etmemiz mümkün değil. Unutmayacağız, unutturmayacağız” ifadelerini kullandılar.