Silifke'de aşure etkinliği

MERSİN (AA) - AK Parti Silifke ilçe teşkilatı üyeleri muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıttı.Kadın kolları üyeleri tarafından yapılan aşure, İlçe Başkanı Mustafa Çetin, Kadın Kolları Başkanı Emine Can ve partililer...

Silifke'de aşure etkinliği

MERSİN (AA) - AK Parti Silifke ilçe teşkilatı üyeleri muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıttı.

Kadın kolları üyeleri tarafından yapılan aşure, İlçe Başkanı Mustafa Çetin, Kadın Kolları Başkanı Emine Can ve partililer tarafından namaz çıkışı vatandaşlara ikram edildi.

Çetin, burada yaptığı konuşmada, birlik, beraberlik ve dayanışmanın bir örneği olan muharrem ayında vatandaşlara aşure dağıttıklarını kaydetti.

İslam aleminde muharrem ayı ve aşurenin öneminin ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Çetin, "Muharrem ayının dinimizde önemli bir yeri var. Bu ayda yaptığımız aşurenin yalnızca ağızları tatlandırmak için değil insanları birbirlerine yaklaştırmasını, dostluğa, kardeşliğe ve barışa vesile olmasını diliyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
MersinSilifkeAşure
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.