Uçuruma düşen çocuk kurtarıldı

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'de hava almak için otomobilden inerken uçuruma yuvarlanan çocuk, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından kurtarıldı.AFAD İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Düziçi ilçesine...

Uçuruma düşen çocuk kurtarıldı

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'de hava almak için otomobilden inerken uçuruma yuvarlanan çocuk, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından kurtarıldı.

AFAD İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Düziçi ilçesine bağlı Çatak köyü yolunda R.Ç. (16) isimli çocuğun uçuruma yuvarlandığı ihbarı üzerine AFAD ekiplerinin olay yerine intikal ettiği belirtildi.

Açıklamada, hafif yaralı ve baygın halde bulunan R.Ç'nin uçurumdan çıkarıldığı ifade edilerek, olay yerinde bekleyen ambulansta ilk müdahalesi yapılan R.Ç'nin Düziçi Devlet Hastanesine kaldırıldığı kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
OsmaniyeAfadçocuk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.