"Ucuz döviz alıyorum" bahanesiyle dolandırıcılık iddiası

- Antalya'da döviz büroları ve bazı iş adamlarından para topladığı, çalıştığı iş yerinden yüklü miktarda para aldığı öne sürülen banka müdürünün yakalanması için çalışma başlatıldı - Şüphelinin kardeşinin gözaltına alındığı öğrenildi

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde banka müdürünün, çalıştığı bankadan, döviz bürolarından ve iş adamlarından aldığı paralarla kayıplara karıştığı öne sürüldü.

Bir bankada müdürlük yapan A.İ'nin, "Ucuz döviz alıyorum" diyerek döviz büroları ve bazı iş adamlarından para topladığı, çalıştığı iş yerinden de yüklü miktarda para aldığı iddia edildi.

Banka çalışanlarının durumu fark etmesi üzerine kayıplara karışan A.İ'yi yakalama çalışmalarının devam ettiği, kardeşinin gözaltına alındığı öğrenildi.

İlk incelemelere göre banka müdürünün, bankadan 2,2 milyon dolar, 1,5 milyon avro ve 1,5 milyon lira aldığı ileri sürüldü.

Anahtar Kelimeler:
BankaAlanyaDöviz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.