Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, asrın felaketi dolayısıyla yayınladığı mesajında depremde hayatını kaybedenlere rahmet, kalanlara başsağlığı ve sabır diledi.

Tekonokent Sur imar yolu yapılıyor Tekonokent Sur imar yolu yapılıyor

Son 100 yılın en büyük felaketi olan Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Başkan Okay, “Rabbim bu millete bir daha böyle bir felaket ve acı yaşatmasın” dedi.
Asrın felaketi sonrasında millet olarak bütünleşmenin, bir ve beraber olmanın büyük bir örneğini ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Okay, mesajını şu şekilde sürdürdü: “Geçtiğimiz yıl yaşamış olduğumuz büyük felakette birçok canımızı kaybettik. Bu büyük felaket bizlere bir kez daha gösterdi ki, milletimizin feraseti, yardım severliği ve yüce gönüllülüğü her türlü felaketten daha büyüktür. Her zorlukta büyük bir millet olduğumuzu gösterdik ve gösteriyoruz. Hem şehrimiz, hem de bölge illerimizin büyük yara aldığı bu felakette birçok canımızı kaybettik. Kaybettiğimiz canlarımızı dualarla ve özlemle anıyoruz. Kalanlarına sabırlar diliyor ve her şartta ve koşulda onların yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Devletimiz ve milletimiz her daim onların destekçisidir. Depremin üzerinden geçen bir yılın sonunda, yaraları sarma adına birçok çalışma yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Devletimiz vaat ettiği kalıcı konutları tamamlayarak depremzedelere teslim ediyor. Bizler ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında, onlara sosyal, kültürel ve ekonomik olarak ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte de yapmaya devam edeceğiz. Rabbim bu millete bir daha böyle bir felaketi yaşatmasın. Bu vesileyle depremde hayatını kaybedenleri bir kez daha rahmetle anıyor, kalanlarına sabırlar diliyorum.”