Hayrettin Güngör'den eski Milletvekilleri, Belediye başkanları ziyaretleri yanı sıra Odalar ve Sivil Toplum kuruluşları ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör seçim çalışmaları kapsamında ilk ziyaretlerini daha önce Belediye Başkanı olarak görev yapan isimlere yaptı.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Hayrettin Güngör Kahramanmaraş'a gelerek seçim çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş siyasetinin yakından tanıdığı Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, daha önce Kahramanmaraş'ta İl Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Uncu, Hacı Ali Özal, Ali Sezal ve Mustafa Poyraz'ı ayrı ayrı ziyaret ederek görüşlerini aldı. 

Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Başkan Yardımcıları ile birlikte bu ziyaretleri yapan Güngör, eski Belediye Başkanlarının öneri ve tekliflerini büyük bir dikkatle dinleyerek notlar aldı. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör ziyaretlerini aralıksız devam ettiriyor.