Mobil Kütüphane Minik Misafirlerini Ağırladı

Mobil Kütüphane Minik Misafirlerini Ağırladı

Mobil Çocuk Kütüphanesi, yeni eğitim öğretim yılının ilk haftasında Onikişubat ve Dulkadiroğlu’nun kırsal mahallelerinde miniklerle buluştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin örnek projesi Mobil Çocuk Kütüphanesi, ziyaretlerini sürdürüyor. Özellikle şehrin kırsal kesimlerinde çocuklarla bir araya gelmeye devam eden Mobil Çocuk Kütüphanesi, 2023 – 2024 eğitim öğretim döneminin ilk haftasında Dulkadiroğlu’nda Dereli Şehit Bilal Akgün İlkokulu ve Dereli Köyü Ortaokulu ile Onikişubat’ta Kürtül Celilli Ortaokulu’nu ziyaret etti. Masal saati, yüz boyama, puzzle, animasyon izletisi ve boyama saati gibi etkinliklerle hem eğlenen hem öğrenen miniklere, Mobil Çocuk Kütüphanesi hakkında da bilgiler aktarıldı. Çocuklar, etkinliklerden duyduğu memnuniyeti belirterek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Yapılan açıklamada, Mobil Çocuk Kütüphanesi’nin şehrin farklı noktalarında çocuklarla buluşmaya devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.