Sillyon Antik Kenti'ndeki 10 bin kişilik stadyum gün yüzüne çıkarılıyor Sillyon Antik Kenti'ndeki 10 bin kişilik stadyum gün yüzüne çıkarılıyor

Kahramanmaraş (SHA) – Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremin ardından yaraların sarıldığı ve hayatın normale döndüğü belirtilirken, Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik özel bir etkinlik düzenlendi.  
Maraş depremlerinin merkez üssü Pazarcık'ta, sınavlara hazırlanan öğrenciler için terapi niteliğinde etkinlikler düzenlendi.  
Pazarcık Halk Eğitimi Merkezi, seçkin sanatçı öğretmenlerin katkılarıyla Türk Halk Müziği Korosu'nu kurarak öğrencilere destek olmayı amaçladı. 
Depremzedeler ve öğrenciler için düzenlenen etkinlikler, özellikle moral ve motivasyonun yükseltilmesi hedefleniyor. 
İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü, depremin acılarını unutturacak müzik şölenleri ve eğlenceli etkinliklerle öğrencilere destek oluyor.  
Pazarcık ilçesinde kurulan otantik çadırda her hafta düzenlenen müzikal şölenler, öğrencilerin stresini atmasına ve moral kazanmasına yardımcı oluyor.  
Bu etkinliklerle "Akademik başarının artırılması projesi" kapsamında sınava girecek öğrencilere destek sağlanıyor. 
Pazarcık ilçe Halk Eğitim Müdürü Rasim Özdemir, depremzedelere ve öğrencilere moral ve motivasyon kazandırmak amacıyla oluşturulan müzik etkinliklerinin sınavların bitimine kadar devam edeceğini belirtti.