İSTANBUL (AA) - Burun estetiği alanında her yıl düzenlenen All in One Rinoplasti Kongresi 3-5 Mayıs'ta Surgicall Academy, EAFPS ve Medicana Sağlık Grubu işbirliğinde gerçekleştirildi.

Uzmanına göre, mevsimler arası hızlı geçişler sağlık sorununa yol açıyor Uzmanına göre, mevsimler arası hızlı geçişler sağlık sorununa yol açıyor

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, Hilton İstanbul Bosphorus'ta düzenlenen kongrede Medicana Ataköy Hastanesi’nde gerçekleştirilen ameliyatlar, kongre salonunda canlı olarak yayınlandı.

Başkanlığını Dr. Emre İlhan, Jose Carlos Neves ve Froilan Paez'in yaptığı 9. All in One Rinoplasti Kongresi, Hilton İstanbul Bosphorus Hotel'de katılımcıları ağırladı.

Dünya çapında 64 cerrahın konuşmacı olarak yer aldığı kongreyi, 42 farklı ülkeden 440'dan fazla fiziki katılımcı ile 220'den fazla online katılımcı takip etti.

Kongrede Dr. Roxana Cobo, Dr. Alwyn D'Souza, Dr. Ignacio Tasca, Dr. Fazıl Apaydın ve Dr. Süreyya Şeneldir onur konuğu olarak katılımcılarla bir araya geldi.

Meksika'dan Özbekistan'a, İspanya'dan Avustralya'ya, Kolombiya'dan Azerbaycan'a kadar dünyanın dört bir yanından katılımcılar, 3 gün boyunca toplantılara katılım gösterdi.

Medicana Ataköy Hastanesi'nde gerçekleştirilen canlı cerrahiler, kongre salonunda canlı olarak gösterildi. Katılımcılar, her gün eş zamanlı iki canlı ameliyat görme fırsatı buldu.

Primer, revizyon, açık ve kapalı teknikle yapılan canlı cerrahilerde merak edilen detaylar ve teknikler interaktif bir şekilde tartışıldı ve izlendi.