Adanaspor'da kombine satışları yeniden başladı

- Spor Toto 1. Lig'in ilk haftasında yaşanan olay nedeniyle durdurulan kombine satışları, yeniden taraftarın alımına sunuldu

Adanaspor'da kombine satışları yeniden başladı

ADANA (AA) - Adanaspor'da, Spor Toto 1. Lig'in ilk haftasında, sahasında Tetiş Yapı Elazığspor'la karşılaştığı sırada, bazı taraftarların protokol tribünündeki kulüp başkanı Bayram Akgül'e bıçak ve maytap atması nedeniyle durdurulan kombine satışları yeniden başladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, kombine bilet satışlarının bugün saat 20.00'den itibaren yeniden başlayacağı ve 31 Ağustos'a kadar süreceği belirtildi.

Açıklamada, maraton tribünü 150, kapalı tribün kombinesininse 450 liradan alınabileceği bildirildi.

Öte yandan, yarın 21.45'te 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak Afjet Afyonspor maçının da bilet fiyatları belirlendi. Güney kapalı alt ve üst tribün 30, maraton tribünü 15, misafir takım tribünüyse 19 liradan satışa sunuldu.

Başkan Bayram Akgül'e, Tetiş Yapı Elazığspor maçı sırasında kendi taraftarlarınca bıçak ve maytap atılması yazılı açıklamayla protesto edilmiş, kombine bilet satışlarının durdurulduğu belirtilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.