Elbistanspor Teknik Direktörü Azgın, “Erteleme bizim avantajımıza oldu”

Kahramanmaraş/Elbistan (SHA) - Elbistan Spor Teknik Patronu Erol Azgın, Elbistanspor için ertelemenin Lige hazırlanmaları için avantaj olduğunu söyleyerek, “Başlama tarihinin uzaması Elbistanspor’un avantajına oldu” dedi.

Elbistanspor Teknik Direktörü Azgın, “Erteleme bizim avantajımıza oldu”

Kahramanmaraş’ın 3 Futbol Takımının Merakla beklediği Bölgesel Amatör Lig Müsabakalarının Başlama tarihi 17-18 Nisan 2021 olarak belirlenirken yaşanan vakalardan dolayı Mayıs ayının son haftası başlatılması ile takımlar geri yaslandı.

Bu doğrultuda Elbistanspor Kulüp Yönetimi ve Tecrübeli Antrenör Erol Azgın’ın koordinesi ile takıma 1 haftalık izin verildi. İzin öncesi açıklamalarda bulunan Tecrübeli Teknik adam Erol Azgın, “Elbistanspor için ertelemenin Lige hazırlanmaları için avantaj olduğunu ifade etti.

Azgın açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Takımın başına geleli 10-15 gün oldu. Daha önce takımı şampiyon yapan bir arkadaşımız vardı ayrılmış, bizden çalışmamızı istediler, teklif gönderdiler. Bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tabi süreç biliyorsunuz ki uzatıldı, Mayıs’ın son haftası veya Haziran’ın başı gibi bir aksilik olmaz ise müsabakalarımız başlayacak. Bu doğrultuda Antrenman Programını tekrar hazırlayacaksın, takımı oturtmaya çalışacaksın, yeni transferlerin uyum sorunu felan derken bu uzama zamanı bize yaradı. Diğer takımlar için bunu söyleyemem 2 ay 3 ay önce çalışan takımlar içinde biraz handikap oldu diyebilirim” dedi.   

“TRANSFER YAPMAMIZ ŞART”

Takımın Lige ve rakiplere karşı uyumlu bir şekilde Hedefe odaklı olması için Transferin şart olduğunu ifade eden Tecrübeli Teknik adam Erol Azgın, “Bizde bu doğrultuda bugün bir antrenman yapıp çocuklara bir haftalık izin vereceğiz. Ama eksik mevkilerimiz var ve transfer yapmamız lazım. Çünkü kendi grubumuzda olan takımların hepsi çok iyi takım kurdular. Ankas olsun, Türkoğlu olsun. Bizimde başa baş bu çalışmalara katılmamız lazım. Buraya başarı için geldik, inşallah elimizden gelenin en iyisini yapıp mücadele edeceğiz” dedi. 

“BİZ GELDİĞİMİZ YERE İYİ ŞEYLER YAPMAK İÇİN GELİRİZ”

Biz başarılı olmak için geldiğimiz yeri daha üst seviyelere çıkarmak için çalışacağız ve bu çalışmada da ekonomik bazda katkılar olmalı diyen Azgın, “Daha önce biliyorsunuz Elbistanspor takımın Profesyonel Ligde oynadı, tekrar profesyonel olarak Lige çıkartmak için uğraşacağız. Tabi bu noktada ekonomik bazda yardımlar olması lazım. Belediye Başkanımız sağ olsun yardım ediyor, sürekli bizimle ilgileniyor. Biz şampiyonluk hedefliyoruz, yapacağımız 3-4 transferle inşallah başaracağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.