ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı'nın yeni antrenörü Kadir Ayar, takımla ilk antrenmanına çıktı.

Muratpaşa Belediyespor Başkan Yardımcısı ve Hentbol Şube Sorumlusu Özcan Yılmaz'ın eşlik ettiği Ayar, antrenmana çiçeklerle geldi. "Paşanın Meleklerine merhaba" diyen Ayar, iyi bir yıl dilekleriyle kaptan Diğdem Hoşgör, oyuncular ve teknik ekibe çiçek verdi.

Şube Sorumlusu Yılmaz, yaptığı açıklamada, Süper Lig'in ikinci yarısına yeni bir antrenörle devam edeceklerini belirterek, "Muratpaşa'mıza ve Türk hentboluna hayırlı olsun. İkinci yarıda daha başarılı bir performans göstereceğimize inanıyoruz." dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a ve kulüp yöneticilerine teşekkür eden Ayar ise sporcularla birebir tanışıklığı olduğunu kaydetti.

Muratpaşa'da ilk iş olarak teknik heyet ve istatistikçilerle takımın eksiklerini belirleyeceklerini aktaran Ayar, "İkinci yarıda daha dinamik, daha çok mücadele eden bir Muratpaşa göreceksiniz. Sporcularla beraber hareket edip beraber mücadele edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.