Sumudica, Galatasaraylı Belhanda'yı Al Shabab'a transfer etmek istiyor!

Galatasaray'ın UEFA cezası nedeniyle oyuncu satışına sıcak bakmasının ardından müjde Arabistan'dan geldi. Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımının başına geçen Kayserispor eski teknik direktörü Marius Sumudica, Younes Belhanda'yı kadrosunda görmek istiyor.

Sumudica, Galatasaraylı Belhanda'yı Al Shabab'a transfer etmek istiyor!

UEFA'dan aldığı ceza sonrasında Feghouli ve Belhanda gibi yüksek maliyetli oyuncularla ne yapacağını kara kara düşünen Galatasaray'a beklediği müjde Marius Sumudica'dan geldi.

Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımıyla anlaşan Rumen hocanın menajeri, Albayrak'ı arayarak Belhanda'yı sordu; oyuncuyla görüşmek için izin istedi. Albayrak'tan onay çıkarken şimdi gözler Faslı yıldız ile yapılacak görüşmeden haber bekleniyor.

8.75 milyon euro'ya Dinamo Kiev'den transfer edilen Belhanda'nın 10 milyon euro'ya (55 milyon TL) satılması planlanıyor.

(Fotomaç)

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayFulbolTransfer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.