Türkiye Üniversiteler Basketbol 2. Lig grup müsabakaları

HATAY (AA) - Türkiye Üniversiteler Basketbol 2. Lig grup müsabakaları, Hatay'ın İskenderun ilçesinde başladı.Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından İskenderun Spor Salonunda düzenlenen grup maçlarının açılışı...

Türkiye Üniversiteler Basketbol 2. Lig grup müsabakaları

HATAY (AA) - Türkiye Üniversiteler Basketbol 2. Lig grup müsabakaları, Hatay'ın İskenderun ilçesinde başladı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından İskenderun Spor Salonunda düzenlenen grup maçlarının açılışı yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ferit Gündel, açılışta yaptığı konuşmada, grup müsabakalarının dostluk ve centilmenlik içerisinde gerçekleşmesi dileğinde bulundu, takımlara başarı diledi.

İskenderun Teknik, Hasan Kalyoncu, Mersin, Çağ, Bilim ve Teknoloji, Cumhuriyet, Sütçü İmam ve Mustafa Kemal üniversitelerinin yer alacağı müsabakalar 4 gün sürecek. Birinci olan takım Türkiye Üniversiteler Basketbol 1. Lig'e yükselecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.