İSTANBUL (AA) - Türk Telekom Prime'ın 'Açık Hava Sineması' etkinlikleri, 30 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında Samsun, Rize ve Trabzon'un yanı sıra Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde gerçekleştirilecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom Prime'ın yaz klasiği haline gelen Açık Hava Sineması etkinlikleri, 30 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında Samsun, Rize, Trabzon ve Bozcaada'da sinemaseverlerle buluşacak.

Açık havada sinema keyfini eğlenceli deneyimlerle buluşturacak etkinlikler, 30-31 Temmuz'da Samsun Batıpark'ta, 1-2 Ağustos'ta Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda, 3-4 Ağustos'ta Trabzon Atatürk Meydanı'nda ve 7-8 Ağustos'ta Bozcaada Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Isparta'da 1500 yıllık demirci atölyesi gün yüzüne çıkarıldı
Isparta'da 1500 yıllık demirci atölyesi gün yüzüne çıkarıldı
İçeriği Görüntüle

Türk Telekom Prime Açık Hava Sineması etkinliklerinde ziyaretçileri film gösterimlerinin ötesinde dopdolu bir festival atmosferi bekliyor.

Etkinlik alanında kurulacak Türk Telekom Prime çadırında katılımcılar festival makyajı ve saç örgüsü aktivitelerine katılabilecek, sunucu eşliğinde Türk Telekom Prime sosyal medya hesabını takip eden ziyaretçiler ödüllü çark etkinliğine katılarak çeşitli sürpriz hediyeler kazanabilecek.

5G deneyim alanında yer alacak refleks duvarında belirlenen sürenin altında parkuru tamamlayan katılımcılar çeşitli promosyon hediyelerin sahibi olacak.

Film gösterimleri öncesinde sunucu eşliğinde gerçekleştirilecek bilgi yarışması ve karaoke yarışmasıyla katılımcılar çeşitli ödüller kazanacak.

Etkinlik boyunca sinemaseverlere patlamış mısır ve soğuk içecek ikram edilecek. Etkinliğe katılan ziyaretçilere ayrıca organizasyona özel hazırlanan hatıra sinema biletleri dağıtılacak.

Gösterim programında ilk gün, 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Film, En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödüllerini kazanan, 12. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda da En İyi Film seçilen yerli yapım 'Mukadderat', ikinci gün ise Disney'in animasyon filmi 'Zootropolis 2' sinemaseverlerle buluşacak.

Kaynak: AA