Başkan Görgel: “Kahramanmaraş’ımızda Altyapı Seferberliği Başlattık” Başkan Görgel: “Kahramanmaraş’ımızda Altyapı Seferberliği Başlattık”

Çağlayancerit’te Kaleköy, Soğukpınar ve Engizek ile Oruçpınarı mahallelerine ulaşım sağlayan arterlerde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarıyla kırsal mahallelerin ulaşımı iyileştiriliyor.

Sorumluluk alanındaki arterlerde ulaşımı iyileştirmek için yol bakım, onarım, genişletme ve yenileme çalışmalarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Çağlayancerit’te; Kaleköy, Soğukpınar ve Engizek mahallerine ulaşım sağlayan arterin 3 kilometrelik kısmında gerçekleştirdiği asfalt yenileme çalışmalarını tamamladı. Kırsal mahallelerden ilçe merkezine ulaşım sağlayan güzergâh üzerinde deforme olduğu için ulaşımda aksamalara neden olan kısımda gerçekleştirilen sathi asfalt çalışmalarıyla bölgede ulaşım standardı iyileştirildi. Birçok kırsal mahallenin aktif olarak kullandığı arterde ulaşım sorununun çözüme kavuştuğunu belirten Kaleköy Mahalle Muhtarı Mehmet Alıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti. Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca Çağlayancerit’te çalışma gerçekleştirilen diğer bir nokta ise Oruçpınarı Mahallesi’ne ulaşım sağlayan güzergâh oldu. Ekipler, arterde deforme olan kısımların bakım ve onarımını gerçekleştirerek mahallenin ulaşımını iyileştirdi.