AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatı tarafından, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler kapsamında partinin çeşitli kademelerinde görev yapmış isimler ve aday adaylarının katıldığı istişare toplantısı düzenlendi.

AK Parti’nin Elbistan’daki teşkilatında görev almış ilçe başkanları, aday adayları, görev almış meclis üyeleri, görev almış belde belediye başkanları, görev almış yönetim kurulu üyeleri, görev almış il genel meclis üyeleri, ana kademe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları, kahvaltı programında bir araya geldi. Programa Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, Cumhur İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz katıldı.

Programda konuşan AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, “AK Parti ailesi olarak 16 yıldır birlikteyiz. Her seçimden alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Önümüzde çok önemli bir seçim daha var. Birlik ve beraberliğimiz, bölünmez bütünlüğümüz için Sayın Cumhurbaşkanımızın bu günlere taşıdığı mücadeleye daha güçlü omuz vermemiz gerekiyor. Sadece ülkesine değil gönül coğrafyasındaki insanlara da elini uzatmış bir partinin mensupları olarak bugün buradayız. Önümüzde 31 Mart seçimleri var. Tarihi bir seçim yaşayacağız. Bu seçimde milletimize hizmetkarlığa devam etmek için gayretle gece gündüz çalışacağız. Bu anlamlı programda bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhur İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz de, “Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar her biriniz bu kutlu davaya hizmet ettiniz. Sizlerin sayesinde bu günlere kadar ulaştık. Bundan sonraki süreçte de hep beraber omuz omuza vererek çalışmaya devam edeceğiz. 31 Mart’a kadar dur durak bilmeden çalışacağız. Elbistan’ımızla ilgili olarak hazırladığımız projelerimiz var. İnşallah önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Mensubu olmaktan onur duyduğumu AK Parti’deki birliğin daim olmasını temenni ediyorum. Katıldığınız için hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş ise, tüm parti mensuplarına organizasyona katıldıkları için teşekkür ederek, “Millet ve memleket sevdalısı AK Parti’nin neferleri burada. Hepinizden Allah razı olsun. İnşallah güçlü bir şekilde seçime hazırlanıyoruz. Kazanan Elbistan’ımız olacak” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, seçim çalışmalarına ilişkin olarak istişarelerde bulunuldu.