Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları’nda kursiyerlere verilen eğitimlerden biri de bağlama oldu. Ücretsiz olarak düzenlenen eğitimlerden duyduğu memnuniyeti belirten katılımcılar, Başkan Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Antalya Devlet Opera ve Balesi "Dünya Dans Günü'nü gala gecesinde kutladı Antalya Devlet Opera ve Balesi "Dünya Dans Günü'nü gala gecesinde kutladı

Sosyal belediyecilik çerçevesinde hayata geçirilen ve yıllardır çeşitli branşlarda vatandaşlarla buluşmaya devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları (KAMEK), yeni döneminde de yoğun ilgi görüyor. 30 farklı branşta bin 84 kursiyeriyle yeni döneminde eğitimlerini sürdüren KAMEK’te kursiyerlerle buluşan atölyelerden birisi de bağlama oldu. Eğitmen Ergül Akcan tarafından Bağlama Kursu’nda katılımcılara; bağlamayı temel seviyede icra edebilme, genel müzik teori ve tekniklerine uygun olarak çalabilme bilgi ve becerisi kazandırılıyor. Eğitimlerin kişisel becerilerini geliştirmelerine katkı sağladığını belirten kursiyerler, ücretsiz olarak düzenlenen eğitimler için Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.