Göreve geldiği ilk günden itibaren istişareye verdiği önemi her fırsatta gösteren ve belediye çalışanlarıyla yakından ilgilenen Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, yoğun çalışma ve ziyaretlerinin arasında personeliyle bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor.

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Belediyle Hizmet Binası’nda görev yapan personelleri ve birim müdürlerini tek tek ziyaret eden Başkan Toptaş, sohbet esnasında belirli aralıklarla personelle bir araya geleceğini, personelin sıkıntı ve isteklerini dinleyeceğini, ayrıca ilçeye yaptıkları hizmetler hakkında da görüş alışverişinde bulunacaklarını dile getirdi.

Onikişubat Belediyesi personelinin özveriyle çalıştığını dile getirerek personellere vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Toptaş, “Onikişubat’ımızı daha güzel hale getirmek için çalışacağız. Bunu da elbette tek başıma değil, sizlerle beraber yapacağız. Bütün çalışma arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerimizi geleneksel hale getireceğiz. Sahada farklı noktalarda hizmet eden bütün arkadaşlarımızı da ziyaret edeceğiz. Sizlerden sadece özveriyle çalışmanızı bekliyorum” ifadelerini kullandı.