Kahramanmaraş (SHA)- Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Kahramanmaraş'ta depremlerden etkilenen gazetecileri ziyaret etti. 
Erkılınç, BİK yönetim ve Dijital Medya Koordinatörü İdris Armağan Çam, Özel Kalem Müdürü Oğuz Akçakoca ve BİK Gaziantep Şube Müdürü Hikmet Sait Güngör ile birlikte gazete sahipleriyle bir araya geldi. 
Şairler Tepesi'nde gerçekleşen toplantıya Mehmet Yüzbaşıoğlu (Bugün Gazetesi Sahibi), Aslan Deveboynu (Manşet Gazetesi Sahibi), Şahin Efe (Pazarcık Gazetesi Sahibi), İskender Zengin (Andırın Gazetesi Sahibi), Selçuk Kösebalaban (Yeşil Afşin Gazetesi Sahibi), Devriş Ural (Yayla Göksun Gazetesi Sahibi) ve Ökkeş Saatçı (Elbistanın Sesi Gazetesi) gibi gazetecilerin katılımıyla gerçekleşti. 
Erkılınç, toplantıda gazetecilerin yaşadıkları sorunları dinleyerek istişarelerde bulundu. 
BİK Genel Müdürü Erkılınç, kurumlarının deprem bölgesine özenle yaklaştığını belirtti. 
Deprem bölgesi olması nedeniyle gazete ve internet sitelerinin yerine getirmesi gereken kuralları 31 Aralık'a kadar esnettiklerini ifade etti. 
Ayrıca, gazetecilere dijital medyaya yatırım yapmalarını önerdi ve internet medyasının geleceğinin olduğunu vurguladı. 
Erkılınç, gazetecilere nitelikli bir internet haber sitesi oluşturmanın Kahramanmaraş basınının köklü geleneğini sürdürmelerine yardımcı olabileceğini söyledi.